Monitorizare si interventie


DASKO SECURITY asigură servicii complete de monitorizare şi intervenţie, care conduc la reducerea incidentelor şi permit desfăşurarea activităţilor în condiţii de siguranţă deplină. Experienţa şi specializarea echipei, dublate de echipamentele moderne din dotare, garantează calitatea serviciilor de pază ale DASKO SECURITY.

Urmărirea permanentă a sistemelor locale de detecţie şi avertizare se realizează prin Dispeceratul Central de Monitorizare, avizat de Ministerul Administraţiei şi Internelor, prin Inspectoratul General al Poliţiei. Dispecerii DASKO SECURITY sunt bine antrenaţi şi specializaţi, atât în decodarea semnalelor primite de la sistemele de alarmă monitorizate, cât şi în comunicarea eficientă, mai ales în situaţii de urgenţă. Fie că vorbim de monitorizarea alarmelor sau de cea video, dispecerii noştri sunt foarte atenţi la detalii, fiind conştienţi că fiecare secundă contează.

Evenimentele neprevăzute vor fi comunicate către personalul special pregătit pentru a interpreta semnalele provenite automat de la sistemele de detecţie şi avertizare sau declanşate manual. Acesta va mobiliza echipajele Forţei de Intervenţie DASKO SECURITY şi alte forţe de intervenţie specializate, dacă situaţia din teren o impune (Pompieri, Poliţie, Ambulanţă etc.). Se acţionează rapid, limitând prejudiciile şi cauzele declanşării alarmelor.

Monitorizarea se realizează şi prin patrulele mobile, care efectuează proceduri de rutină. Agenţii DASKO SECURITY sunt instruiţi pentru acordarea primului ajutor şi calificaţi drept pompieri servanţi. Cumulul de funcţii permite o siguranţă sporită, prin metode de prevenţie variate.

DASKO SECURITY oferă:
monitorizarea armărilor/dezarmărilor, monitorizarea semnalelor de incendiu, scurgeri de gaz sau inundaţii, monitorizarea dezarmărilor în afara programului, punerea la dispoziţie a raportului armărilor/dezarmărilor, identificarea persoanelor care au efectuat operaţiuni de armare/dezarmare într-un interval de timp, pe baza codului de utilizator pentru sistemele tehnice care permit acest lucru. Echipajele Forţei de Intervenţie DASKO SECURITY sunt asigurate de agenţi special antrenaţi şi instruiţi. Aceştia dispun de echipament de protecţie, având în dotare autoturisme, staţie radio, tonfă, stingător de incendiu, spray cu gaz lacrimogen etc.ContactStr. Podisului nr. 6, Cod Postal: 700620, Iasi

Tel.: 0232-20.98.63, Fax: 0232-21.18.21, E-mail: office@daskosecurity.ro