Dasko Security


DASKO SECURITY oferă servicii de top privind securitatea persoanelor, locuinţelor, spaţiilor comerciale şi birourilor, precum şi a altor tipuri de obiective. O echipă specializată de pază şi protecţie stă la dispoziţia clienţilor, oferind soluţiile optime pentru specificul activităţii şi menţinerea siguranţei lor. DASKO SECURITY dispune de cele mai noi tehnologii în domeniu, care asigură calitatea serviciilor la cele mai înalte standarde. Paleta serviciilor noastre include:

Sisteme de securitate monitorizate printr-o centrală de efracţie – alarmare:

✔ Buton de panică
✔ Senzor de prezenţă
✔ Detector pentru spargere geam
✔ Detector vibraţii (ex: amplasare pe seif)
✔ Detector şoc (ex: amplasare pe perete)
✔ Senzor de prezenţă în exterior
✔ Bariere infraroşu

Sisteme de supraveghere video:

Presupune instalarea unor camere profesionale, analogice sau digitale, care asigură supravegherea continuă în interiorul şi în exteriorul obiectivului. În funcţie de solicitările clienţilor, DASKO SECURITY poate amplasa tipul de cameră video care să asigure supravegherea deplină: cu lentilă fixă, 360, frontală, speed dome etc.

Sisteme de control acces:

✔ Pe bază de cartelă - permit restricţionarea accesului în clădiri, cu excepţia persoanelor cărora le-au fost distribuite cartelele. Cititorul va oferi informaţii în timp real cu privire la ora şi persoana care a intrat sau a plecat din imobil.
✔ Interfonie audio şi/sau video – asigură accesul în locuinţă, spaţii comerciale sau office doar persoanelor autorizate.
✔Porţi şi bariere automatizate – permit selectarea persoanelor care au drept de acces în spațiile respective.ContactStr. Podisului nr. 6, Cod Postal: 700620, Iasi

Tel.: 0232-20.98.63, Fax: 0232-21.18.21, E-mail: office@daskosecurity.ro